top of page

INTERIOR DESIGN STUDIO

EXPECT THE UNUSUAL

Even Eleven is ontstaan vanuit de liefde voor het creëren van buitengewoon mooie interieurs die een blijvende indruk achterlaten.

 

Onder leiding van Pieter en Michelle werken we samen met een gepassioneerd team van interieur designers, binnenhuis architecten en stylisten aan het ontwerpen en realiseren van de meest bijzondere interieurs. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwbouw villa, een grondige verbouwing of enkel een make-over van het interieur: van elk project maken we iets bijzonders. Ongeacht de omvang.

Onze overtuiging is dat een succesvol ontwerp begint met een goed begrip van de opdrachtgever. We willen bijvoorbeeld weten wat je drijft, hoe je leeft en waar je blij van wordt. Op deze manier kunnen we ruimtes ontwerpen die perfect bij jouw leven passen.


Het ontwerpen en realiseren van een goed doordacht interieur kost tijd. Dit kan in een uitzonderlijk geval binnen een paar maanden. Vaker zijn we toch wel iets langer bezig. Het is een persoonlijke zoektocht, waarbij we naar perfectie streven in het creëren van misschien wel de belangrijkste plek in jouw leven. En dat willen we goed doen. Heel goed. Daarom werken wij aan een beperkt aantal projecten tegelijk, zodat wij onze projecten onverdeelde aandacht kunnen geven. Dat betekent dat je soms even moet wachten voordat we kunnen starten.

Onze werkwijze is niet veel anders dan andere interieur architecten. In de basis doen we allemaal hetzelfde. Waarin wij verschillen is onze ontwerpstijl. Elk project is voor ons een nieuw avontuur, een kans om grenzen te verleggen en onszelf opnieuw uit te vinden.De stijl kan verschillende kanten opgaan en ontwikkelt zich tijdens het ontwerpproces. Dat betekent dat we aan het begin van het proces je nog niet kunnen vertellen hoe het eindresultaat er uit komt te zien. Maar er is altijd één constante factor: het Even Eleven kenmerkende samenspel van contrasterende elementen. Dat betekent dat we met lef onverwachte en gedurfde combinaties maken die samen evenwicht creëren.

Bij Even Eleven ontwerpen we interieurs die tot de verbeelding spreken, ongeacht de grootte van het project. Wat telt is de gezamenlijke creatieve visie om een bijzonder ontwerp te creëren. Elk interieur is dan ook maatwerk. We gaan op zoek naar de perfecte combinatie van items die samen een onderscheidend interieur vormen. En het klopt dat daar een passend budget voor nodig is. Maar geloof ons, die investering in jouw huis betaalt zichzelf zeker terug.

"Met interieurarchitectuur vertellen wij een verhaal. Jouw verhaal. Samen met onze opdrachtgevers, architecten en ambachtslieden creëren wij persoonlijke interieurs die niet alleen bijzonder zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die binnenkomt.
We staan je graag persoonlijk te woord om jouw project te bespreken."

- Pieter & Michelle 

bottom of page