top of page

EXPECT THE UNUSUAL

Even Eleven is ontstaan vanuit de liefde voor het creëren van buitengewoon mooie interieurs die een blijvende indruk achterlaten. Onder leiding van Pieter en Michelle Jager - van 't Hof werken we samen met een gepassioneerd team van interieur designers, binnenhuis architecten en stylisten aan het ontwerpen en realiseren van de meest bijzondere interieurs. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwbouw villa of een grondige verbouwing of enkel een make-over van het interieur: elk project is het waard om er iets bijzonders van te maken, ongeacht de omvang.

Onze overtuiging is dat een succesvol ontwerp begint met het opbouwen van een sterke relatie met onze opdrachtgevers. We willen weten wat je drijft, hoe je leeft en wat je waarden zijn. Op deze manier kunnen we je behoeftes begrijpen en leefruimtes ontwerpen die perfect bij jou passen.
Het ontwerpen en realiseren van een goed doordacht interieur kost tijd. Dit kan in een uitzonderlijk geval binnen een paar maanden. Vaker zijn we toch wel iets langer bezig. Het is een persoonlijke zoektocht, waarbij we naar perfectie streven in het creëren van misschien wel de belangrijkste plek in jouw leven. En dat willen we goed doen. Heel goed. Daarom werken wij aan een beperkt aantal projecten tegelijk, zodat wij onze projecten onverdeelde aandacht kunnen geven. Dat betekent dat je soms even moet wachten voordat we kunnen starten.

Onze werkwijze zal niet veel verschillen van andere interieur architecten. In de basis doen we allemaal hetzelfde. Waarin wij wel verschillen is ontwerpstijl. Elk project is voor ons een nieuw avontuur, een kans om grenzen te verleggen en onszelf opnieuw uit te vinden. Dat betekent dat we aan het begin van het proces je nog niet kunnen vertellen hoe het eindresultaat er uit komt te zijn. Dat ontwikkelt zich gedurende het ontwerpproces. Maar er is altijd een constante factor: het Even Eleven kenmerkende samenspel van contrasterende elementen. Dat betekent dat we met lef onverwachte en gedurfde combinaties maken die samen evenwicht creëren.

Klik hier om te zien wat wij bedoelen

 

We ontwerpen interieurs die tot de verbeelding spreken, ongeacht de grootte van het project. Wat telt is de gezamenlijke creatieve visie om een bijzonder ontwerp te creëren. Elk interieur is maatwerk, waarbij we op zoek gaan naar de perfecte combinatie van items die een onderscheidend interieur vormen. Daarvoor is een passend budget nodig. Maar geloof ons, die investering in jouw huis betaalt zichzelf terug.

Welkom bij Even Eleven, waar het onverwachte begint en design tot leven komt.

"Met interieurarchitectuur vertellen wij een verhaal. Jouw verhaal. Samen met onze opdrachtgevers, architecten en ambachtslieden creëren wij persoonlijke interieurs die niet alleen bijzonder zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die binnenkomt.
We staan je graag persoonlijk te woord om jouw project te bespreken."

- Pieter & Michelle 

Wat anderen over ons schrijven

Bespreek je project met ons

Whatsapp

bottom of page